"Ma sõidan sealt mööda vähemalt kaks korda päevas, olen kutsunud inimesi pildistama üles ühte lõiku töödest, et märgata sealset arengut," sõnas Kruusimäe. Tema hinnangul on Haabersti ristmiku ehitamine ebakorrapärane ning tööd tehakse tükati.

"Ei saa aru, mis seal toimub, ehitustöid seal ei tehta, suvel on vaikus," rääkis Kruusimäe, kes on Haabersti risti üles pildistanud ka muude nurkade alt.

Ta on ligi 20-miljonilise projekti võtnud arutluse alla ka valitsusliikmetega. Tema sõnutsi väitis majandus- ja taristuminister, et vaid kolmandik riigirahast, mis projekti 2017. aastal investeeriti, oli 2017. aastal kasutatud. "See tähendab, et aastal 2017 jäi kasutamata kaks kolmandikku riigi poolt investeeritud summast," selgitas Kruusimäe, et illustreerida tööde vaevalist arengut ning korralagedust.

Haabersti linnaosa valitsus kommenteeris, et ehitustööd valmivad õigeaegselt septembri alguseks, lisamata, kas tööd valmivad ilma liikluspiiranguta või siiski jääb kõpitsemist ka edaspidiseks. Küsimusele, miks pole lõpetatud väikese jupi sillutamist linnaosavalitsus ei vastanud - sellega tegeleb kommunaalamet.

Tallinna kommunaalamet ei olnud täna aga kättesaadav, mistõttu jääbki platsilt kadunud ehitusmehe saatus teadmata.