Allar Hanssonit mõisteti kokkuleppemenetluses süüdi selles, et ta omandas Viljandis Manuel Scandiuzzilt kokku vähemalt 25 grammi tarvitamisvalmis kokaiini, mis kvalifitseeriti karistusseadustiku järgi narkootilise aine käitlemisena suures koguses. Omandatud kokaiini tarvitas Hansson ise ning andis seda ka edasi.

Odessas haiglaravile sattunud Kalmer Kurg oli kelmusele kaasa aitamise eest kohtu all aastal 2002. Kurg oli koos kahe teise mehega seotud kelmusega, mille raames toimetati Eestist Lätti arvuteid, kuid eeluurimisega tehti kindlaks, et üle viidi vaid korpusi ja aegunud arvutiosi. Kolme firmaga arveldades olid mehed jätnud maksuametile käibe mulje. Prokurör nõudis toona Kurele kolme aastat vabadusekaotust tingimisi kolmeaastase katseajaga.

Teisel Odessas surnud mehel, Einar Kerneril teadaolevat kriminaalset minevikku ei ole.

Möödunud nädalavahetusel kahe Eesti mehe surma ja kolmanda haiglasse sattumisega päädinud traagiline sündmuste ahel võis Delfile teadaolevalt alata Odessa peenest ööklubist nimega Itaka, mis asub populaarses Arcadia rannapiirkonnas.

Kohapealsete spekulatsioonide järgi võib olla õnnetus seotud erinevate joovastavate jookide ja ainetega.

Delfile on praeguseks usaldusväärsetest allikatest kinnitatud, et hukkunud meeste näol on tegemist Allar Hanssoni ja Einar Kerneriga. Haiglasse sattus Kalmer Kurg, kes on teadaolevalt raskes seisundis.

Jaga
Kommentaarid