Uutelt turgudelt hoiuste kaasamise eesmärk on täiendada LHV finantseerimisallikaid, et suurendada veelgi väikese ja keskmise suurusega ettevõtete laenuvõimalusi.

„Koostööleping Raisiniga on hea näide sünergiast, kuidas traditsioonilise panganduse ja finantstehnoloogia ettevõtted võivad üksteise tegevust võimendada ning teineteise toodete enda platvormidesse integreerimise kaudu klientidele uut väärtust luua,“ kommenteeris LHV treasury juht Juhan Peet. „LHV likviidsuse tase on väga hea, kuid töötame pidevalt selle nimel, et panga finantseerimisallikad oleksid madala riskiga ja hajutatud, et ka tulevikus Eesti ettevõtteid soodsatel tingimustel finantseerida,“ lisas Peet.

„LHV on meie jaoks väga oluline uus partner ja seni suurim Eesti pank Raisini turgudel. LHV on pikaajaline usaldusväärne partner mitmetele tuntud fintech-ettevõttele nagu Coinbase ja Transferwise ning on tõeliselt innovaatiline pank, kes kannab nüüd Euromoney Eesti parima panga tiitlit täiesti õigustatult,“ kommenteerib koostööd Raisini tegevjuht Tamaz Georgadze.

Raisin on 2013. aastal Saksamaal asutatud veebipõhine hoiuste vahendamise platvorm, mis tegutseb rohkem kui 30 riigis ja teenindab 52 panka ning enam kui 130 000 klienti.