Ristmikul planeeritud tööd kestavad kuni 2. septembrini. Tööde ajal tagatakse liiklejatele Pronksi tänava mõlemas suunas läbipääs ühe sõiduraja ulatuses.

Pronksi tänava ristmikul 23. juulil alanud teedeehitustööde järgselt on asfalteerimine planeeritud 27. juuli õhtuks. 28. juulil toimub liikluse suunamine tänava teisele poolele.

Nii jalakäijate kui ka autode jaoks muutub liiklemine lihtsamaks ja loogilisemaks, sest liiklus hakkab toimima sisuliselt tavapärasel viisil. Kummagi sõiduraja servas on avatud üks sõidurada ning töid tehakse sõiduradade keskel.

Seoses teetöödest tingitud võimalike ummikutega soovitatakse Pärnu maantee poolt tulijatel ning Pirita või Lasnamäe poole liiklejatel kasutada ümbersõiduks Juhkentali tänavat. Sadama poolt tulijatel on soovituslik ümbersõit Tuukri tänava ning Narva maantee kaudu.

Liiklejatel, samuti jalakäijatel palutakse järgida ajutise liikluskorraldusvahendite nõudeid ja arvestada, et piirangute tõttu on liiklus piirkonnas häiritud ning tuleks varuda rohkem aega.