Reformierakonna reiting on viimastel kuudel olnud langustrendis ja viimase küsitluse kohaselt toetab neid 25 protsenti inimestest. Veel juunis edestas Reformierakond Keskerakonda, kui toetus jagunes vastavalt 28 ja 27 protsenti, selgub ERR-i uudisteportaalist.

Poolehoidjaid sai juurde EKRE, keda toetas augustis 19 protsenti vastanutest. Nii kõrgele ei ole Mart Helme juhitava erakonna toetus Turu-uuringute küsitlustes kunagi varem küündinud.

Ka Sotsiaaldemokraatlik erakond kasvatas oma toetajaskonda. Kui juunis oli neil toetajaid üheksa protsenti, siis augustis 11. Sotsid on ületanud aprillikuise mõõna, kui nende toetus langes valimiskünnise lähedal olevale kuuele protsendile.

Kui veel juunis oli Vabaerakonna reiting 4 protsenti, siis segadus esimehega ja avalikud tülid on nende toetuse aga langetanud 2-le protsendile. Veel jäävad valimiskünnise alla Rohelised, kelle toetus on 4 protsenti.

Jätkuvalt valimiskünnise piiril on nime vahetanud Isamaa (varem IRL). Neid toetas viis protsenti valijatest, mis on erakonna tase olnud üsna mitmed viimased kuud.