1. Ta saab üksinda asjaga kiiremini ühele poole

Enamasti läheb vahekorras olles naisel kauem aega orgasmini jõudmiseks kui mehel. Hea elamuse saamiseks võib teinekord ehk isegi pooletunnist eelmängu vaja minna. Tuleb välja, et üksinda saab naine asjaga palju kiiremini ühele poole. See võib tulla sellest, et ta keskendab ainult iseenda rahuldamisele või sellest, et ta teab täpselt, mida ta soovib ja mille järgi ihaleb.

2. Ta ei tee seda nii tihti kui arvata võiks

Uuringu järgi rahuldavad 25 protsenti meestest end ise vähemalt kolm korda nädalas, 55 protsenti teevad seda vähemalt korra kuus. Naiste puhul on protsendid aga kõvasti madalamad — ainult 10 protsenti naistest rahuldab end kolm korda nädalas, 38 protsenti vallatlevad iseendaga kord kuus.

3. Naised valmistuvad teistmoodi ette kui mehed

Kui mees on eneserahuldamise osas võimalikult lihtsakoeline — anna ainult privaatsust ja asi vask, siis naistele meeldib sellest kõigest natuke rohkem võtta. Ehk süütab ta küünlad, ehk paneb ta mängima sensuaalse muusika. Ehk läheb vanni? See on juba individuaalne.

4. Tema puudutus on pehmem

Kui mees endaga mängib, siis on tema haare enamasti mehelikult tugev ja liigutus üsna robustne üles-alla. Naised seevastu on aga palju õrnemad. Kujuta ette olukorda, kus sul on ripsmekarv silmalau alla sattunud. Ilmselt proovid sa seda sealt õrnalt oma näppudega kätte saada. Sama pehmelt puudutab ka naine iseennast.

5. Ta avastab oma tervet keha

Kui mehel on suuremas osas ainult üks piirkond, mida ta eneserahuldamiseks kasutab, siis naised seevastu kipuvad aga mängima oma terve kehaga. Aktsiooni saavad kaasatud nii rinnad, kael, huuled kui ka käed. Ta võtab aega, et end erinevatest kohtadest masseerida ja katsuda.

6. Ta ei huvitu alati orgasmist

See võib olla kõige suuremaks erinevuseks naiste ja meeste eneserahuldamise valdkonnas. Mehel on ilmselt üks eesmärk — jõuda orgasmini. Naine aga otsib lihtsalt hellust, ta tahab endale aega pühendada.

7. … kuid kui ta orgasmini jõuab, siis võib see olla mitmekordne

Kui mees jõuab orgasmini, siis tekib tal pärast seda suur soov puhkuse ja ehk väikese uinaku järele. Seda seetõttu, et tema keha annab võrdlemisi suure panuse selleks, et kõik see kehavedelik välja pressida. Naistel on sel alal aga lihtsamalt läinud, nad võivad saada orgasmi lausa mitmeid kordi järjest. Õnnelikud kaunitarid!