Neiu oli samal õhtul rebastenädala raames pidutsenud sõpradega ööklubis Kushion. Alix muutus sõprade sõnul hetkega väga emotsionaalseks ja ei saanud enam ümbritsevast aru, kirjutab The Scottish Sun.

Tema korterikaaslased toimetasid neiu koju ja panid ta magama, kuid kuulsid mõned hetked hiljem tema toast karjumist. Nimelt oli korgijoogi mõju all olnud neiu võtnud ennast alasti ja kõlkus lahtise akna peal.

Neiu ühikast mööda kõndinud inimesed arvasid, et toas rünnatakse neiut ning kutsusid politsei. Kuid järgmisel momendil hüppas neiu pea ees aknast alla asfaldile.

Õnneks jõudis kiirabi kiiresti kohale ja neiu elu päästeti. Alixi koljuluus oli mõra ja tema peas tekkis nii suur verejooks, et tema kõrvadest voolas verd välja. Tema keha oli kaetud sinikate ja haavdega.

Alix ise ei mäleta saatuslikust õhtust aga mitte midagi. Arvatavasti nägi kaaslaste poolt voodisse toimetatud neiu hallutsinatsioone, mille tõttu otsustas uimastatud Alix aknast alla hüpata.

"Meil on alust arvata, et tema joogi sisse pandi GHB-d, sest ka teine inimene meie grupis mürgitati samal õhtul korgijoogiga," kirjutas Alixi õde Ellie Facebooki, kus tema postituse eesmärgiks oli teisi noori neidusi hoiatada korgijookide eest.

Ellie postitust on jagatud juba pea 20 000 korda. Ta lisas juurde pildid Alixi jubedadest vigastustest, kus on näha tema katkiseid jalgu ning verist pead ja kõrvu.