31-aastane sakslane juhendab Meistrite liiga alagrupiturniiri avavoorus Hoffenheimi võõrsil Donetski Šahtari vastu ja selle matšiga saab temast läbi aegade kõige noorem peatreener Euroopa kõige tugevamas klubisarjas.

Nagelsmanni peetakse juba praegu üheks Euroopa kõige lootustandavamaks peatreeneriks. Praeguseks on tema kontol juhendajana kaks ja pool aastat Bundesliga tiimis. Järgmiseks hooajaks teeb ta sammu edasi ning asub suure rahapatakaga lehvitava RB Leipzigi peatreeneriks.

Noore peatreeneri vanus mõjub aga veelgi hämmastavamalt, kui vaadata, et mitmed tippmehed on temast tunduvalt vanemad. Nii pani Bleacher Report kokku sümboolse koosseisu Meistrite liigas pallivatest meestest, kes on Nagelsmannist vanemad. Sakslasest kauem on teiste seas siin ilmas elanud ka jalgpallimaailma kaks praegust suurimat staari Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

Sümboolses koosseisus haarab väravasuul koha sakslane Manuel Neuer (Müncheni Bayern).

Kaitseliini moodustavad brasiillane Dani Alves (PSG), uruguailane Diego Godin (Madridi Atletico), hispaanlane Sergio Ramos (Madridi Real) ja brasiillane Felipe Luis (Madridi Atletico).

Poolkaitsjate ja ründajaten mahtusid koosseisu horvaat Luka Modric (Madridi Real), hispaanlane David Silva (Manchester City), hollandlane Arjen Robben (Müncheni Bayern), uruguailane Luis Suarez (FC Barcelona), argentiinlane Lionel Messi (FC Barcelona) ja portugallane Cristiano Ronaldo (Torino Juventus).