"See otsus on vastuolus kõigega, mille eest peaks WADA seisma. Otsus kahjustab nende usaldusväärsust ja sportlaste usku puhtasse sporti," sõnas Radcliffe BBC Spordile.

44-aastase inglanna arvates poleks tohtinud venelaste õigusi taastada, sest nad pole süstemaatiliste dopingupettuste eest kunagi vastutust võtnud. "Nad pole ju tunnistanud, et tegid maailma puhtale spordile suurt kahju ja seetõttu poleks WADA tohtinud nendega läbirääkimisi alustada," lisas 2015. aastal sportlaskarjääri lõpetanud Radcliffe.

WADA täitevkomitee 12-st liikmest hääletasid RUSADA liikmestaatuse taastamise poolt 9, vastu oli kaks saadikut, üks jäi erapooletuks.

RUSADA tegevus peatati 2015. aastal, kui selgus, et Venemaa föderaalne julgeolekuteenistus oli otseselt seotud Venemaa sportlaste dopinguproovide manipuleerimisega.

Venemaa antidopingu tunnustamine võib ühtlasi tähendada, et Venemaa liikmesus taastatakse lähitulevikus ka rahvusvahelises kergejõustikuliidus (IAAF) ja rahvusvahelises paraolümpiakomitees (IPC).