Patricia lasi endast pildi teha Tais, kuulsa Maeklong Railway Market'i juures, kus rongirööbastele suruvad peale turuputkad ja seal uudistavad inimesed, kes peavad rongi tulles sellele kohe teed tegema.

Bangkokist eemal asuv Samut Songkhram’i ohtlik rongijaam on muutunud turistide seas väga populaarseks (nagu ka pildilt näha), kes soovivad seda “imet” pildistada. Sellel fotol peategelaseks olev One Ocean Away blogi autor aga otsustas astuda sammu kaugemale ja jääda rongirööbastele poseerima ning teenis seega ära oma jälgijate pahameele.

“Sa ei tohiks sellist asja julgustada, sa jätad vale mulje oma ohutusest ja mõned sind jälgivad inimesed võivad saada haavata, kui sama üritavad. Ma olen seal käinud ja kuigi rong liigub aeglaselt, peaksid kõik rööbastelt kõrvale astuma, kui rong tuleb,” kirjutas üks pildi kommentaator.

“Ma käisin samuti seal ja mõtlen, et see on vale, sest mõtle, kui kõik nii teeks — oleks see jätkuvalt okei? Ma ei arva nii. Kui sul ei lubata minna rööbastele, kui rong läheneb, siis palun tee seda, mida sulle öeldakse — sa oled jätkuvalt võõras riigis,” kirjutas teine.

“See on suurepärane foto, aga me ei saa pildilt aru, kui kiiresti see rong liigub. Inimesed võivad saada (ja saavadki) sellest vale idee. Hollandis (kus ma elan) tapavad inimesed iga päev end, hüpates liikuva rongi ette. Rongirööbastel pole lubatud jalutada, vahet pole, kui aeglaselt rong liigub,” hurjutas kolmas.

Üle 30 tuhande jälgijaga Patricia kirjutas pildi alla, et kuna rong liikus väga aeglaselt, ei olnud seal mingit ohtu: “Nad (kohalikud — toim.) väitsid, et mu tegu oli väga ohtlik. Nad hoidsid oma telefone, filmides, kuidas rong 5 km/h minu poole liikus ja karjusid, et ma olen ohus. Noh, kui aus olla, siis selle kiiruse juures oleks isegi kilpkonn suutnud oma elu päästa.”

Lisaks kaitses ta enda tegu öeldes: “Esiteks, see ei ole üldse ohtlik ja teiseks, ma ei ole esimene ega viimane inimene, kes siin pilti teeb või kuskil mujal ohtlikus kohas. Me peame ise ohte ja piire tajuma. Isegi, kui mina seda pilti teinud ei oleks, teised inimesed ikka teevad. Ma ei võta suuri riske lihtsalt ühe pildi nimel, ma hindan enda ohutust ja elu. Seal polnud mingit riski. Rong liikus nii aeglaselt, et sa oleksid võinud vabalt selle ees kõndida. Pigem oli ohtlik see, kuidas see möödus inimeste ja müügilettide lähedalt. See oli nagu 10 cm kauguselt.”