Esmaspäeval, 25. novembril külastas riigipea Tapa sõjaväelinnakut, osales aastatel 1915-1919 hukkunud Lääne põgenike mälestuskivi taasavamine Siivertsi Jaani kalmistul Narvas, andis intervjuu raadiole Radio France Internationale ning ajalehele The New York Times ja kohtus Vaba Lava teatrikeskuses Riigireformi Sihtasutuse esindajatega.

Teisipäeval, 27. novembril olid Kaljulaidil kavas Jõhvi Gümnaasiumi, Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse ja Audes LLC OÜ külastus. Lisaks kohtus ta Jõhvi vallajuhtide ja vallavolikogu liikmetega ning külastas Jõhvi vallavalitsust.

Kolmapäeval, 28. novembril külastas president päästearmeed, asetas pärja Vabadussõja monumendile Riigikülas, külastas Sillamäe lasteaeda Pääsupes ja Sillamäe sadamat, kohtus Sillamäe linnajuhtide ja volikogu liikmetega, klastas Sillamäe kultuurikeskust ja HIV-i testimispunkti Narva Fama keskuses.

Neljapäeval, 29. novembril avas Kaljulaid Tartu Ülikooli Narva kolledžis rahvusvahelise noortekonverentsi „Digital Youth“, asustas Narva Joaorus Narva jõkke tuurasid ja külastas Narva kohtumaja. Lisaks andis ta Vabal Laval üle noore kultuuritegelase preemia, osales sealsamas ka aruteluringis kultuurist ääremaadel ning kohtus Põhjaõue klubi liimetega.

Reedel, 30. novembril andis president intervjuu ERR-i Narva stuudiole, külastas Rapid Security OÜ-d ja MTÜ-d Pereprojekt. Vabal Laval kohtus ta Põhjamaade Nõukogu peasekretäriga ja TÜ Narva kolledžis Ida-Virumaa ettevõtjatega. Samal päeval külastas ta ka Narva Laste Loomemaja ja lisaks toimus Vabal Laval vastuvõtt diplomaatilisele korpusele.

Laupäeval, 1. detsembril toimus Jõhvi kontserdimajas 13. vabatahtlike tunnustamise üritus ja sealsamas kuulutas riigipea välja ka riigikogu valimised.

President Kaljulaidi esimene, kümme päeva kestnud tööperiood Narvas kestis 28. augustist 5. septembrini. Teist korda oli riigipea Narvas 12.–16. novembrini olles sealt eemal 14. novembril. Rohkem riigipeal väljaspool Tallinnat töötamist kavas ei ole.