„Isegi viipekaardi võttis TransferWise kasutusele liiga aeglaselt,“ ütle West. „Meie eesmärk on saada panga-Amazoniks.“

Viimane tähendab, et Revolut tahab läbi ühe äppi hakata pakkuma üleilmselt kõigi pangateenuseid. Edaspidi on kavas hakata kaasama hoiuseid ning pakkuma eraisikutele ja äriklientidele laene.

Esimesena hakatakse kõiki uudistooteid pakkuma Leedus. Euroopa keskpank väljastas litsentsi Leedu Panga kaudu. Edaspidi plaanitakse võtta ette teised Balti riigid ja seejärel laiemalt Euroopa Liit.

Tänu pangalitsentsile kindlustatakse Revoluti klientide kontodel olev raha kuni 100 000 euro ulatuses.

Kiiresti kliente kaasav ja käivet kasvatav Revolut pole veel kasumlik, kuid võib selleni jõuda ehk paari aasta pärast. Eesmärk pole olla kasumlik, vaid tõestada, et ärimudel töötab.

„Meie eesmärk pole koorida klientidelt maksimaalselt marginaali ja kasumlik olla,“ lausus ta. „Eesmärk on kiiresti kasvada. Me oleme rohkem finantstehnoloogiaettevõte kui pank.“

2017. aastal kasvas ettevõtte tulu ligi viis korda, 2,4 miljonilt naelalt 12,8 miljoni naelani. Klientide arv kolmekordistus 1,3 miljonini. Ettevõtte 2017. aasta kahjum oli 14,8 miljonit naela.

Et pank peab hoidma vaatamata kahjumile kapitalisuhtarve, on Revolut kaasanud C-seera aktsiate müügi teel 250 miljonit dollarit.

Ettevõte loob investeerimisplatvormi, mille kaudu saab teha tehinguid Briti ja USA aktsiatega. Ka pakub ettevõte krüptorahatehinguid.

Revolut alustas tegevust 2015. aasta juulis.

“Revolut on Euroopa üks kiiremini kasvav finantstehnoloogiaettevõte, kuid see pole piisav," ütles Revoluti juht ja kaasasutaja Nik Storonsky. "Kui me hakkame avama täisteenustega arvelduskontosid, tarbimislaene andama ja teenustasuta aktsiatehinguid pakkuma, siis me ei jäta enne kui Revoluti pangakaart on Eesti levinuim kaart."