Kogu õhu- ja mereliiklus on suletud. Kõige ohtlikum on Noel Aasa sõnul olukord linnas nimega Nakhon Si Thammarat, mis asub Koh Samui põhjaosast 180 km kaugusel. Koh Samui põhjaosas on kõige ohtlikum aeg täna õhtul kell 8-11.

Tormi teekonda saad jälgida SIIT.

Vaata täna hommikul filmitud videoid:

Lisatud kell 14:15

Oma kommentaari ja fotod saatis ka Tais viibiv Delfi toimetaja Heliis Nemsitsveridze:

Tai idarannikul, Kambodža piiri ääres, kus turistid lõõgastuvad Koh Kuti ja Koh Changi saartel, on ilmastik samuti pilvine ning tõsi, randades võib näha punaseid lippe, kuid põhjust paanikaks ei ole.

Saared jäävad Pabuki kesemest paarisaja kilomeetri kaugusele, kuid mahuvad tsükloni äärealadele, mistõttu on siingi ilm pilves ning merelaine tavalisest suurem.

Kuigi otseseks ohuks või muud laadi probleemiks siin põhjust pole, siis on kohalikud varmad jälgima, et keegi siiski vahuses meres liiga ei saaks ning edastavad küsimuse peale infot sellest, mis üle lahe Samui kandis toimub. Siiski ei suhtu siinsed sellesse (veel?) kui "paarikümne aasta suurimasse" tormi, vaid lahendavad olukordi rahulikult. Siiski tasub nii siin- kui ka teiselpool merd usaldada ametivõimude korraldusi!