Selle andsid vabariigi valimiskomisjonile Vabaerakonna esimees Kaul Nurm ja aseesimees Elo Lutsepp.

Vabaerakonna üleriigilise valimisnimekirja esinumber on esimees Kaul Nurm, nimekirja teine kandidaat on riigikogu liige ja aastaid puuetega inimeste muredega tegelenud Tiina Kangro ning kolmas Vabaerakonna riigikogu fraktsiooni esimees ja parlamendi väliskomisjoni liige Andres Herkel.

Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna ringkonnas on Vabaerakonna esinumber Andres Herkel, kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valmisringkonnas lavastaja Neeme Kuningas. Mustamäe ja Nõmme ringkonnas on Vabaerakonna esinumber Ain Lutsepp ja Eesti kõige suurema mandaatide arvuga ringkonnas, Harju- ja Raplamaal ajakirjanik Juku-Kalle Raid.

Tartu linnas on Vabaerakonna esinumber Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna pikaajaline juht Kuido Nõmm, Võru-, Valga- ja Põlvamaal erakonna esimees Kaul Nurm ja Pärnumaal väliskommentaatorist ajaloolane Toomas Alatalu.

Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonnas on Vabaerakonna nimekirja esinumber Tiina Kangro ja Lääne-Virumaal endine suusataja Pavo Raudsepp.

Ida-Virumaal on nimekirja eesotsas Jane Snaith, Järva- ja Viljandimaal Vabaerakonna juhatuse liige Ain Ostra ning Jõgeva- ja Tartumaal Vabaerakonna aseesimees, Eesti Vabaõhumuuseumi maa-arhitektuuri keskuse juhataja Elo Lutsepp.