Delfi lugeja kirjutab pikalt juurde: "Juhtus see laupäeval Tallinnast Tartusse sõites kohe pärast Põltsamaa läbimist kella 15.10 paiku. Nägin, et kohe pärast Põltsamaad tuli mulle tagant väga lähedale sappa Lux Expressi buss ja jäi sinna olematu pikivahega sõitma," kirjeldab lugeja.

"Arvasin, et esimesel võimalusel hakkab ta mööda sõitma ja seda vaatamata minu kiirusele. Palusin naisel panna telefoni valmis filmimiseks," selgitas lugeja, et video tegi kõrval istunud naine.

"Põltsamaa lõppedes on tee mõnda aega sirge ja siis tuleb vasakkurv. Minu ees oli sõiduauto ja sirgel tulid vastu mõned autod ja kui me hakkasime jõudma vasakpöörde juurde, hakkas buss minust mööda sõitma," jtäkas lugeja.

"Teeolud olid libedad, minu kiirus oli jõudnud 96-le. Buss ei jõudnud vaatamata suurele kiirusele möödasõitu lõpetada ja vastutulevale autole otsasõidu vältimiseks lihtsalt keeras minu ees sõitvale autole peale, sundides teda järsult pidurdama. Kui sõiduauto poleks pidurdanud, oleks buss teda ramminud," võttis lugeja loo kokku.