Tšerjomin tutvustas viimase kümnendi arenguid Moskvas ning tegi ettepaneku linnadevahelist suhtlemist elavdada. "Moskva on viimasel kümnendil teinud läbi väga suure kvalitatiivse arengu. Teinekord ei usu isegi, et see on seesama linn," ütles Tšerjomin.

Juttu tuli kahe linna kultuurisuhete arendamisest. Tallinna ja Moskvat seovad tänagi mitmed kultuuriprojektid ja nimed. Näiteks oli Eri Klas aastail 2006 kuni 2011 Moskva Novaja Opera peadirigent. Seega arutati kohtumisel, kuidas tähistada Klasi 80. sünniaastapäeva Moskvas ning kuidas linnad sellele kaasa aidata saavad.

Kohtumisel olid teemaks ka Moskva linna infrastruktuuri väljaarendamine, aga ka haridus, sotsiaalhoolekanne ja tervishoiuvaldkond.

"Lisaks lähiajal toimuvale arutasime ka pikemaid koostööplaane," sõnas linnapea Aas. "Moskva linn tegi ettepaneku taaselustada 2008. aastal Moskvas ja 2010. aastal Tallinnas toimunud vastastikuste kultuuripäevade formaat. Usun, et selline koostöövorm on huvipakkuv eelkõige mõlema linna elanikele. Kuulates viimase aja arenguid Moskva majanduselus ja sotsiaalpoliitikas usun, et meil on teineteiselt ka linnaelu edendamisel rohkesti õppida."

Moskva on Tallinna sõpruslinn.