Sõduri baaskursuse lõpueksamina läbisid ajateenijad selle nädala esimeses pooles pea 40-kilomeetrise lõpurännaku, kus pidid kontrollpunktides kasutama erinevate ülesannete lahendamiseks kursusel õpitud sõdurioskuseid ning orienteeruma maastikul nii päevastes- kui öistes tingimustes.

Kursuse parimaks valiti reamees Hendrik Sild, kes sai pataljoni ülemalt ergutuseks nimelise tääknoa. Parimat jagu ergutati pataljoni sümboolikat kandvate meenetega. Kokku lõpetas kursuse 35 sõdurit, kes jätkavad edasist teenistust autojuhtide ja nooremallohvitseride kursustel.

Pärast rivistust oli ajateenijatel võimalik kursuse lõpetamist jälgima tulnud lähedastele tutvustada pataljoni elu- ja õppetingimusi.

Logistikapataljon on kaitseväe toetuse väejuhatuse allüksus, mille peamisteks ülesanneteks on väeüksuse rahu- ja sõjaaja allüksuste ettevalmistamine, väeüksuse reservüksuste formeerimise läbiviimine, väeüksuse lahinguvalmiduse tagamine ja kaitseväe väe- ja struktuuriüksustele logistilise toetuse osutamine.

Logistikapataljon paikneb Ämari lennubaasi territooriumil.