Saadet veavad spordiajakirjanik Ivar Jurtšenko ja korvpalliasjatundja kõige laiemas tähenduses Gert Kullamäe (värskelt ka tegevmängija!). Külalisena on stuudios Euroliiga kategooria vilemees Rain Peerandi.

Räägime kõigest, mis korvpallikohtuniku ametiga haakub. Miks on vahel nii, et saalis kõik näevad, ainult kolm meest ei näe? Kohtunikud siis... Miks läheva treenerid halliks ja kohtunikud ei lähe? Kuhu ei ole Peerandit kordagi vilistama kutsutud? Kas legendaarne treener Obradovic peaks Eesti vilemehe ees vabandama? Ja mõistagi mahub saatesse veel palju, palju muud. Head kuulamist ja kaasa mõtlemist!

Igas saates on ka küsimusmäng ja 50 eurose auhinna paneb välja Sportland. Pane vastus teele e-mailile: pihtaspohjas@delfi.ee. Samale aadressile võib saata ka küsimusi.

Kuuenda saate küsimusmängu võitis fortuuna soosingul Rando Mõim. Palju õnne! Küsisime, mis numbri all mängis Martin Müürsepp oma ainsa mängu Boston Celticsi särgis. Õige vastus on 45. Seekordne küsimus puudutab Rain Peerandit ja ühte legendaarset mängu aastast 2005.

Kuula ka teisi "Pihtas Põhjas" podcaste SIIT!

1x
00:00