Vabaerakonna fraktsiooni kuuluv Krista Aru esines kogu istungjärgu jooksul kokku 59 sõnavõtuga, neist kõnesid oli 12 ja küsimusi 47. Vabaerakonna fraktsiooni esimees Andres Herkel esines ajal kokku 55 sõnavõtuga, olles samas suurem kõnemees – kõnesid pidas ta 17, küsimusi esitas 38. Praegu fraktsioonitu, ent Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga (EKRE) ühinenud Peeter Ernits võttis sõna kokku 42 korral, pidades 10 kõnet ja esitades 32 küsimust.

Mitte ühegi sõnavõtuga ei esinenud terve istungjärgu jooksul Mihhail Korb, Igor Kravtšenko, Heimar Lenk, Anneli Ott, Karin Tammemägi, Marika Tuus-Laul ja Vladimir Velman Keskerakonna fraktsioonist; Helir-Valdor Seeder ja Maire Aunaste Isamaa fraktsioonist; Marianne Mikko Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsioonist; Kalle Laanet ja Mati Raidma Reformierakonna fraktsioonist, Arno Sild EKRE fraktsioonist ja fraktsiooni mittekuuluvatest riigikogu liikmetest Elurikkuse Erakonna esimees Artur Talvik.

Konkurentsitult kõige suurem puuduja oli kevadistungjärgul EKRE fraktsiooni liige Arno Sild, kes võttis osa vaid ühest riigikogu istungist. SDE fraktsiooni liige Hannes Hanso ja fraktsioonitu ning praeguseks erakonda Eesti 200 kuuluv Margus Tsahkna puudusid võrdselt üheksalt istungilt, Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Taavi Rõivas ning Isamaa fraktsiooni liige Aivar Kokk.

Riigikogu istungilt puudumine ei tähenda aga tingimata, et saadik teeks tööluusi, kuna puudumisena läheb arvesse ka see, kui ta on kas välislähetusel, täidab muid ametiülesandeid või on näiteks haigestunud. Kõigil 20 kevadistungjärgu istungil osales 23 riigikogu liiget.