Juhtunu leidis aset kella 9 paiku hommikul, kui rabi liikus kodust Tallinna kesklinnas asuvasse sünagoogi. Mupo pressiesindaja Meeli Hunt ütles Delfile, et tegemist oli Paberi peatusega, kus kontrolliti sõiduõigust kesklinnast Tartu maanteele sõitval trammil ning juhtumi üheks osapooleks oli noormees, kes oli parasjagu sõiduõiguseta sõitmise eest trahvi saanud ning trammilt maha tulnud.

"Ilmselgelt närviline ja ebatsensuursete väljenditega patrulli kostitanud noormees vestles kogu aeg telefonis tuttavaga. Menetlustoimingu ajal möödus taamal rabi koos lastega, kelle suunas närvilises olekus noormees solvavaid väljendeid kasutas. Mupo patrull sekkus olukorda koheselt ja lõpetas noormehe ebaviisaka käitumise, lubades allumatuse korral kohale kutsuda politsei," selgitas Hunt.

Hundi kinnitusel lõpetas noormees oma tegevuse ja intsident sellega ka lõppes. "Rabi mupo patrulli poole ei pöördunud ja mupo patrullil ei olnud Rabiga mingit kontakti. Videosalvestused on edastatud politseile ja edasi antud juhtumiga tegeleb politsei," kinnitas ta.

Jaga
Kommentaarid