Need on 10 kõige kasulikumat (ja lõbusamat!) reisi, mis iga naine elu jooksul ette peaks võtma:

1. Mille vastu sul kirg on?

Armastad kohvikuid? Mine USAsse, Seattle’i linna. Armastad küpsetamist? Käi ära Itaalias! Jumaldad lilli? Mine ja kae Hollandis, Keukenhofis asuvaid tulbipõlde. Planeeri unustamatu reis sihtkohta, miks on ühtlasi tuntud ka selle asja poolest, millesse sina kirega suhtud.

2. Tõeline puhkus!

Võta elu jooksul ka aega pistik seinast tõmmata ja päriselt puhata, lennates mõnda inimtühja kohta. Olgu selleks siis peidetud rand Kuubal või mõnus metsamajake kuskil Eestis, mine kuhugi, kus tunned tõelist rahu.

3. Reis iseendaga

Vähemalt kord elus peaks iga naine minema reisile täiesti üksinda. See kogemus muudab sind enesekindlamaks ning nii saad ka planeerida täpselt sellise reisi nagu sina soovid, arvestamata teiste inimeste tahtmistega.

4. Avasta, kust sa pärit oled

Mine tagasi täiesti algusesse ja külasta neid kohti, kust on pärit sinu esivanemad. Nii õpid ka iseennast paremini tundma. Räägi oma sugulastega ja guugelda ning loodetavasti tead siis täpselt, kuhu minema pead.

5. Rongireis

Rongiga reisimine on üks parimaid viise, kuidas punktist A punkti B jõuda. See pole väga kallis ja läbid pikki vahemaid üsna kiiresti. Rääkimata siis sellest, et saad rahus istuda, lõõgastuda ja rongiaknast kauneid kohti imetleda.

6. Viimase minuti reis

Võta eesmärgiks minna vähemalt ühele spontaansele reisile. Paki kohver ja suundu lennujaama ning võta ette esimene sihtkoht, millele pileteid on. Ära planeeri midagi ette ja vaata, kuhu tee sind viib.

7. Reis tüdrukutega

Seda pole vist vaja selgitada, aga siin on väike meeldetuletus: koos parimate sõbrannadega veedetud aeg on väga oluline sinu õnnetundele ja tervisele.

8. Aktiivne reis

Me kõik teame, et trenni tegemine on meie tervisele ja heaolule väga tähtis, seega, miks mitte lisada see ka oma reisiplaanidesse? Snorgeldamine, sukeldumine, rattasõit, matkamine, purjetamine ja surfamine on ühed parimad viisid, kuidas maailma kõige kaunimaid kohti avastada.

9. Reis autoga

Autoga reisides ei pea sa kõike nii täpselt ette planeerima nagu lennukiga lennates ning saad keerata sisse ükskõik, millisest teeotsast sa ise soovid.

10. Reis vabatahtlikuna

Kõigest nädala jooksul võid avardada oma maailmapilti ja aidata samal ajal ka teisi inimesi. Mis võiks sellest parem olla? Guugelda viise, kuidas saaksid vabatahtliku tööd mõnes teises riigis teha.

Allikas: Prevention