Kuldmaa rääkis lühikommentaaris, et talle tehti ettepanek kandideerida Euroopa parlamenti veebruaris. "Nad otsisid noort inimest, kellel on teadmised Euroopa teemadest ja nii mulle ettepanek tehtigi," rääkis Kuldmaa.

Ta nentis, et kuigi tema šanss sisse saada on sisuliselt olematu, siis tema kampaania suurem eesmärk on meelitada just noori inimesi valima ning tutvustada noortele europarlamendi tegevusi.

Uurides noorelt naiselt, kas ka teised erakondlased kiitsid ootamatu liigutuse heaks, kostis ta, et vastuseisu pole kuskilt kuulda olnud. Eelmisel nädalal liitus ta ka erakonnaga. "Võib-olla saab siit alguse tuleviku poliitkarjäär," muigas Kuldmaa.

Aktiivse kampaaniaperioodi kõrval töötab Kuldmaa Tallinna muusikakeskkoolis õpetajana. Ametit maha panna ta ei plaani ning sarnaselt Isamaa esinumbrile Riho Terrasele töötab paralleelselt valimisürituste kõrvalt.

Kuldmaalt võimaliku EKRE-Isamaa-Keskerakond koalitsiooni kohta aru pärides, vastas ta, et EKRE pole kindlasti tema lemmikpartei. "Ma jälgin koalitsioonikõnelusi kõrvalt sama ärevalt nagu kõik teised Eestis. Veel pole välja kuulutatud ametlikke valimistulemusigi, mistõttu on ennatlik midagi koalitsioonikõnelustest arvata. Vaatame, mis saab," jäi noor naine lakooniliseks.

Isamaa kinnitab oma nimekirja ametlikult laupäevasel erakonna volikogul. Euroopa parlamendi nimekirja esinumbrid on Riho Terras, Jüri Luik ja Viktoria Ladõnskaja-Kubits. Nimekirja lõpetan tänane eurosaadik Tunne Kelam.