Finnair hakkas Guangzhousse lendama suvesihtkohana 2016. aastal ja sellest kevadest teenindab liini uus Airbus A350 lennuk, mis võimaldab marsruudil suurendada nii reisijate arvu kui kaubaveo mahtu.

„Hooajalise Guangzhou lennuliini pikendamine on Finnairi Aasia-suunalises strateegias loogiline järgmine samm. Reisimine Finnairi Hiina sihtkohtade ja Euroopa vahel on kasvamas ning meil on hea meel pakkuda nüüdsest aastaringset teenust nii lennureisijatele kui kaubaveos,“ ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja.

Finnair vahetab ka Guangzhou lennujaamas asukohta ja liigub teise terminali, mis teeb mugavamaks siseriiklike lendude koostöö koodijagamise raames kohaliku lennufirmaga China Southern.

Finnair lendab Guangzhou ja Helsingi vahel suvehooajal neli ja talvehooajal kaks korda nädalas. Finnair teenindab Mandri-Hiinas seitset sihtkohta (Peking, Shanghai, Chongqing, Guangzhou, Hongkong, Nanjing, Xi’an) ning 2019. aasta suvehooajal on graafikus kuni 42 iganädalast lendu Helsingist Hiinasse.