Linnapea Mihhail Kõlvart ütles intervjuus Delfile, et eelistab linna süsteemis töötamas näha inimesi, kellel on nii elu- kui ka juhtimiskogemust. Ent kõige tähtsamaks peab ta seda, et kandidaat oleks mingisuguse valdkonna spetsialist.

Lasnamäe linnaosavanema kandidaat Andres Vään on seni töötanud Tallinna Linnatranspordi AS-i trammiliiklusteenistuse direktorina. Tema tegevuse ajal on viidud ellu retrotrammide projekt ja muusikainimeste nimedega trammide algatus, lisaks on ta olnud olulises rollis lennujaama trammi projektis.

Põhja-Tallinna linnaosavanema kandidaat Peeter Järvelaid on õigusajaloolane, Tallinna Ülikooli dotsent ja on olnud varasemas tööelus nii sisekaitseakadeemia rektori kohusetäitja kui ka mereakadeemia rektor. Järvelaid on Tallinna teenetemärgi kavaler.

Pirita linnaosavanema kandidaat Tõnis Liinat on alates 2015. aastast tööl Pirita linnaosavalitsuses ja Tallinna keskkonnaameti haldusalas erinevatel positsioonidel. Praegu töötab ta Pirita linnaosavalitsuses arendusnõunikuna. Hariduselt on ta arborist ja tegutsenud varem eraettevõtluses.

Haabersti linnaosavanema kandidaat Andre Hanimägi on Keskerakonna avalike suhete juht. Varem on ta töötanud Pirita linnaosavalitsuse avalike suhete juhina ja ajalehes Valgamaalane reporterina. Tal on magistrikraad kommunikatsioonijuhtimises Tallinna Ülikoolist.

Enne uute linnaosavanemate ametissekinnitamist peavad kandidaadid Kõlvarti sõnutsi saama veel heakskiidu ka linnaosakogudelt.

Senine Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva-Skuratovski, Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid ja Haabersti vanem Marek Jürgenson osutusid valituks riigikokku. Pirita linnaosavanem Alina Tubli aga siirdus vanemapuhkusele.