Kell 14.30 annab president Kaljulaid üle rekorditähekesed eelmisel etapil sarja rekordid püstitanud sportlastele, autasustab 4. etapi palliviske ja kettaheite võitjaid ning teenekaid treenereid.

President Kaljulaid on noortele suurepäraseks eeskujuks, olles ka ise heal tasemel harrastussportlane. Ta läbis mullu maailma suurima, New Yorgi maratoni nelja tunni ja kahe minutiga ning sai 52 704 lõpetaja seas 15 394 koha. "Ainult vähesed asjad elus suudavad pakkuda samasugust hingevärinat ja elamust kui maraton," ütles ta toona.

Kell 15.00 viib president Kaljulaid koos endise tippjooksja ning sarja varasema võitja Maris Mägiga läbi soojenduse jooksjatele. Mägi triumfeeris sarjas koolinoorena 600 meetri jooksus, hiljem on ta enda nimele kirjutanud Eesti rekordid 300 meetri jooksus, 400 meetri tõkkejooksus ja 4X400 m teatejooksus. Tänasel päeval on Mägi sarjas osalevate Järveküla Kooli õpilaste treener. TV 10 Olümpiastarti sarjas võistlesid ka Maris Mägi vend, maailmatasemel 400 m tõkkejooksja Rasmus Mägi ning treeneritest vanemad Anne ja Taivo Mägi.

Pühapäeval selguvad võitjad kahes vanusegrupis: kettaheites, palliviskes, 600 meetri ja 1000 meetri jooksudes ning selgub 20 paremat koolide võistkonda, kes pääsevad mitmevõistluse finaali. Liidrikohal on enne 4. etappi esimeses grupis Rakvere Reaalgümnaasium ja teises grupis Laupa Põhikooli/Imavere Põhikooli ühendvõistkond. 4. etapil osaleb 464 sportlast 86 koolist.

Sarja tulemused on üleval sarja kodulehel: www.ekjl.ee/tv10os

4. etapi erisaade on eetris 26. mai kell 19.30 ETV2 ekraanil. Kõik on pühapäeval oodatud Kadrioru staadionile koos vabariigi presidendiga noortele kaasa elama, uusi talente avastama ja telesaadet tegema! Võistuspäev kestab kell 12.00 - 18.00 ja sissepääs Kadrioru staadionile on kõigile tasuta.