Konkurentsitult enim ehk 3000 eurot saab Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf, kes on Tallinna Linnatranspordi AS-i, AS-i Tallinna Soojus ja AS-i Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus nõukogu esimees. Igaühest neist saab ta 1000 eurot kuus.

Vahur Keldrima kuulub Ida-Tallinna keskhaigla ja Lääne-Tallinna keskhaigla nõukokku ning on lisaks Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse OÜ nõukogu esimees. Kõigist kolmest saab ta iga kuu 750 eurot ehk kokku 2250 eurot.

Sama palju, 2250 eurot kuus saab ka Yana Toomi ema Margarita Tšernogorova. Tema kuulub Lääne-Tallinna keskhaigla, AS-i Tallinna Tööstuspargid ja Tallinna lastehaigla nõukokku, millest igaühest saab ta 750 eurot kuus.

Endine Tallinna abilinnapea Merike Martinson juhib Lääne-Tallinna keskhaigla ja Tallinna lastehaigla nõukogu, saades mõlemast 1000 eurot kuus.

Endine Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda kuulub Ida-Tallinna keskhaigla, Tallinna lastehaigla ja Tallinna TV nõukokku. Esimesest kahest neist saab ta iga kuu 750 ja viimasest 500 eurot kuus.

Need olid viis Tallinna linna ettevõtete ja asutuste nõukokku kuuluvat keskerakondlast, kes saavad nõukogudest suurimaid summasid. Kokku kulub kõigi Tallinna linna ettevõtete ja asutuste nõukogude liikmetele 51 000 eurot kuus.

Graafikust saad näha kõiki, kes saavad nõukogudesse kuuludes üle 1000 euro kuus.