Pühapäeva (9.06) öösel liigub madalrõhulohk ühes hoovihmadega üle Eesti, on äikest. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, pärast keskööd pöördub alates saartest läänekaarde ja tugevneb. Hommikuks taandub sadu saartelt, ennelõunal Lääne-Eestist, keskpäeval ka Ida-Eestist ning õhtupoolik pärastlõuna on juba enamasti sajuta ja selgema taevaga. Puhub tugev läänekaare tuul, puhanguid on 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 13..18, Ida-Eestis kuni 21, päeval 19..23, meretuulega rannikul kuni 16°C.

Esmaspäeval (10.06) kõrgrõhkkond tugevneb, liigub Eesti kohale. Öö on selge taevaga, päeval tekib küll pilverünki, aga ilm püsib sajuta. Läänekaare tuul öösel nõrgeneb ja on päeval mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel 9°C-st sisemaal 13..14°C-ni rannikul, päeval 20..24°C, meretuulega rannikul on jahedam.

Teisipäeval (11.06) avaldab Läänemere poolt survet madalrõhkkond ja kõrgrõhkkond suundub Venemaa kohale. Edelavool toob niiskust. Öö on rahulik ja üksikute vihmahoogudega ning need on enamasti nõrgad. Päeval on sajuhooge laialdaselt ja õhtu poole on võimalik ka äike. Idakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval jõuab soojem õhumass ja termomeetrinäidud tõusevad 19..24, pärastlõunal kuni 27°C-ni.

Kolmapäeval (12.06) jääme kahe rõhuala piirimaile: Läänemerelt laieneb madalrõhkkonna serv Eestini, Karjala poolt on vastas kõrgrõhkkond. Hoovihm ja äike on väga tõenäolised. Tuul puhub idakaarest, õhtupoolikul võib põhjakaarde pöörduda ja tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 13..18, päeval 17°C-st põhjarannikul 25°C-ni sisemaal. Kuid kui soe õhumass jõulisem on, siis tõuseb Lõuna-Eestis veel 30°C lähedale.

Neljapäeval (13.06) saavutab tõenäoliselt jahedama õhuga kõrgrõhkkond ülekaalu. Kohati sajab hoovihma. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 8..13, päeval 16..21, Lõuna-Eestis võib 25°C lähedale tõusta.

Reedel (14.06) kõrgrõhkkonna tugevnemisel saju võimalus väheneb, kuid lõunapoolsete maakondade kohale ja Peipsi ümbrusse võib laieneda Venemaa poolt sajupilvede serv. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 14..20°C.