Muhu

Maaliline Muhu on Eesti suuruselt kolmas saar ja armastatud puhkusepaik. Elav rahvakultuur, idüllilised kalurikülad, rammus toit ja lõõgastav loodus ning spaaparadiisi Saaremaa lähedus teevad Muhust sihtkoha, mis pakub igaühele midagi. Peatumispaikade valik laiub tagasihoidlikest kodumajutustest vana mõisani, milles tegutseb üks Eesti luksuslikemaid hotelle. Tänu sellele on seal piisavalt kohti, kus kadakate ja vaikselt loksuvate merelainete vahel lõõgastavat puhkust nautida.

Käsmu

Seda rahulikku külakest Eesti põhjarannikul ümbritseb rahvuspark, mis on paljude teiste metsloomade seas koduks ka huntidele ja karudele. Käsmu muljet avaldavalt kaunis loodus on juba aastakümneid tuntud Eesti heliloojaid siia puhkama meelitanud.

Alates 16. sajandist on Käsmus koolitatud meremehi ja ehitatud laevu, tagades sellele aukoha Eesti merenduse väärikas ajaloos, millest saab osa kohalikku meremuuseumi külastades või elusuuruses viikingilaeva koopiaga sõitma minnes.

Noarootsi

Ükskõik, kas soovite rahulikku rannapuhkust, unistate surfama õppimisest või ajate taga täiuslikku adrenaliinilaksu — te leiate selle Eesti läänerannikult Noarootsi vallast. Liiv ja männipuud kutsuvad looduse rüppe lõõgastuma, surfarid aga peavad juulikuus Elbiku külas oma hobile pühendatud festivali ning kinnitavad, et just seal on algajate jaoks parim koht seda spordiala proovida.

Kui otsite aga veelgi põnevamaid elamusi, pakub teile kindlasti huvi seikluspark, kus saate kolmel erineva raskustasemega rajal seigeldes oma julgust proovile panna.

Narva-Jõesuu

Alates 19. sajandist Eesti Rivierana tuntud Narva-Jõesuu sai selle hüüdnime tänu Vene aadlikele, kes seal puhkamas käisid.

Praguseks on see üks vanimaid ja armastatuimaid kuurortlinnu Eestis, kus saate spaades lõõgastudes valida kümnete hoolduste hulgast, külastada põnevat etnograafiamuuseumi, tutvuda jahisadamaga või nautida päikest Eesti pikimal rannal, mille valge liiv ja männid laiuvad 7,5 kilomeetril.