Tallinna televisiooni (TTV) saatus pole veel täpsemalt teada. Seal jagab linnapea Kõlvart perspektiivid kaheks: pika- ja lühiajaliseks. Viimase puhul ütleb ta, et linn ei ole valmis eraldama eelmisel aastal umbes poole miljoni euroga kahjumisse jäänud telekanalile rohkem raha enne, kui on tehtud analüüsid ja TTV seisu revideeritud.

Pikas plaanis aga väärib TTV Kõlvarti kiitust: reiting, kvaliteet ja vaatajanumbrid kasvavad. Küll aga on umbes 80% kanali sajast tuhandest vaatajast Tallinnast väljas. See tõstab küsimuse, et kas tuleks rohkem meelitada linna enda elanikke kanalit vaatama või otsida uusi lahendusi. „Maailm areneb väga kiiresti ja see [Delfi] stuudio on tõestuseks, et me ei tea üldse, kuidas televisioon hakkab välja nägema viie aasta pärast,” ütleb Kõlvart.

Kas TTV pannakse kinni? Seda linnapea ei oska öelda. Ta sõnul peavad Tallinnal oma infokanalid olema, aga missugused, seda peab veel mõtlema. „Palju lihtsam ja odavam on sisse osta teenust erakanalist,” ütleb ta. Näiteks TTV-d vene keeles ei tehta ning linn on programme varem ostnud erakanalist PBK.

Tallinna meer ütleb autostumist kommenteerides, et see on Tallinnas samasuguseks probleemiks nagu mujalgi Euroopa ja maailma pealinnades. Seal on oluline leida kontseptsioon, milline Tallinn peaks 25 aasta pärast välja nägema. „Peame tunnistama, et viimased aastad see areng oli kaootiline,” kritiseerib Kõlvart varasemat protsessi linnavalitsuses.

Reidi tee planeeritakse lubatust laiem vaid ühes väikses lõigus. „Pole mõtet sisse kodeerida probleemi, mis ei too mingeid plusse,” sõnab linna pea ja lisab: „Et me teeme pudelikaela või liivakella? Sellega meil autod hakkavad seisma kaks korda suurema perioodi ristmiku ees ja saastavad keskkonda. Kannatab keskkond, kannatavad inimesed.”

Filmimehe Christopher Nolaniga Tallinnal kõik kokkulepped tehtud ei ole. Mis üllatused veel võivad tulla, tuleb Kõlvarti sõnul Nolanilt endalt küsida.

Kõlvart räägib ka Keskerakonna toetusest, mis ta sõnul mitte ei lange, aga on juba stabiilselt madal. Veel kommenteerib ta Edgar Savisaarega seotud kohtuprotsessi ning ütleb, et korruptsioonisüüdistuste osas on igal inimesel isiklik vastutus ning loodab, et mõistet nagu „kollektiivne vastutus” ühiskonnas ei ole. Kas Savisaar ka võttis altkäemaksu, sellest Kõlvart midagi ei tea.