"Režissöör Christopher Nolani meeskond on pikkade konsultatsioonide käigus mõistnud linna vajadusi ja piiranguid ning oleme nüüd jõudnud töökõlbliku lahenduseni," ütles Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart Raepressi teate vahendusel. "Teatud ebamugavused liiklejaile jäävad, kuid kuna filmivõtted toimuvad juulis ja kokkusurutud ajaperioodi vältel, siis oleme suutnud neid võrreldes esialgsete plaanidega minimeerida."

Filmivõtete periood algab 10. juulist ja kestab kuni 21. juulini. Tavaliiklus Laagna kanalis jääb filmivõtete perioodil katkestusteta avatuks esmaspäeviti ja teisipäeviti. Tavaliiklus Laagna sildadel tagatakse kogu filmivõtete perioodil, välja arvatud ajutised peatamised kuni viieks minutiks helikopteri ülesõidu hetkeks ohutuse huvides.

Kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti säilib võimalus sõita Laagna kanalist kesklinna suunas hommikuti kell 5-10 ning õhtuti ja öösiti Lasnamäe suunal kell 15.30-4.

Nädalavahetuse päevadel on liiklus Laagna teel peatatud. Operatiivsõidukeile peab säilima läbipääs filmivõtete alast kogu võtteperioodi vältel.