"Lavly Perling proovis Postimehele antud intervjuus jätta muljet, nagu oleks prokuratuuril senini minu vastu algatatud protsessis hästi läinud. Tegelikult neil midagi sisulist ette näidata ei ole," ütles Savisaar.

"Hillar Teder ja Villu Reiljan said endale sobilikud lahendused protsessis pärast seda, kui andsid minu kohta mingeid ütlusi. Reiljani tingimisi karistust ei pööratud täitmisele ja Teder vabastati lihtsalt asja edasisest arutamisest," märkis Savisaar. "Seda ei vaevanud Perling isegi mitte varjama, vaid ütles otse, et Teder vabastati vastutusest, sest ta andis Savisaare vastu ütlusi," lisas ta.

"Võib-olla on juba mõnel meelest läinud, aga samamoodi saadi minu kohta ütlusi ka ju Tallinna linna ametnikelt. Kõigepealt esitati ametnikele kahtlustused, siis võeti ütlused ja pärast ütluste andmist lõpetati nende suhtes menetlused," väitis Savisaar. "Eks proovitaksegi iga hinnaga miskitki kirja saada, enne kui asi lõplikult ära laguneb. Kutseriga prooviti ka aga see lugu pole veel vist ennast lõplikult avalikkuse ees lahti mänginud."

"Tegelikult aga kõige olulisem Perlingu sõnum oli see, et kui Savisaar on mängust väljas, võib teistega rahulikult kompromisside peale mõelda. Kui kunagi asja hakati kohtusse saatma, siis rääkis aga tollane prokurör Evestus, et kui Savisaart protsessis pole, tuleb teiste süüdistatavate osas kohtul asi ära arutada, et asi oleks selge," ütles Savisaar. "Eks see näitab, et kui Savisaart protsessis enam ei ole, pole vaja ka protsessi ennast. Ja see ongi põhjus, miks Savisaare protsess oli poliitiline."