Kriisa on praegu treenimas Eesti U18 korvpallikoondise juures, keda ootab ees U18 Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniir Rumeenias Oradea linnas.

"Žalgirisega ettevalmistus algab augusti keskel," rääkis Kriisa Delfile. "Enne koondisega liitumist aga treenisin kuni juuli keskpaigani Leedus, kus õnnestus mängida koos mõne esindusmeeskonna palluriga, teiste hulgas Paulius Jankunase ja Marius Grigonisega."

"Lootust on alati," kommenteeris Kriisa võimalusi ka edaspidi koos esindusmeeskonnaga treenimist.

Kaunase Žalgiris osaleb uuel hooajal Leedu kõrgliigas kahe meeskonnaga. Lisaks esindusmeeskonnale on pandud kokku uus tiim koos Prienai klubiga. "Põnev hooaeg saab ees olema. Prienaiga kokkupandud tiimi tuuakse peamiselt noormängijad. Näiteks Arnas Velička (mängis mullu Tartu Ülikooli ridades - K.R) peaks seal uuel hooajal mängima."

Kriisa alustab uut hooaega Leedu esiliigas Žalgirise duublis, aga loodab jõuda meistriliigasse Prienai-Žalgirise ühistiimi ridadesse. "Pean hakkama esiliigas rohkem vastutust võtma ja kui läheb hästi, siis hooaja teises pooles tahaksin mängida juba meistriliigas."

Žalgirise peatreeneri Šarunas Jasikeviciusega veel Kriisal pole oma rollist uuel hooajal rääkida õnnestunud. "Praegu on ta puhkusel, eks hiljem jõuab arutada."

Žalgiris alustab uut hooaega Tallinnas, kui 8. septembril minnakse vastamisi Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramoga. Kas nende ridades võib Tallinnas näha ka Kriisat? "Eks ole näha. Lootust annab see, et mitmed põhimängijad on samal ajal mängimas korvpalli MM-il."

8. septembri Žalgirise kohtumise Tallinnas Kalev/Cramoga korraldab Ekspress Meedia, pileteid saab osta SIIT.

Ürituse partnerid on: esitleja Betsafe; lisaks Eften Capital, G4S, Sportland, Laine Spa Hotell, Taffel, Maks ja Moorits.