Nii Tinkov kui ka Peskov kuuluvad USA avaldatud Putiniga seotud oligarhide nimekirja.

Peskov võttis endaga sünnipäevale kaasa oma abikaasa Tatjana Navka, kes on iluuisutaja.

Peskovi ja Navkat on korduvalt kritiseeritud pillava eluviisi pärast, mis näib suurem kui paari ühiselt deklareeritud tulu.

Pangandusest oma jõukuse kogunud ja oma panga asutanud Tinkovi abikaasa Rina Vosman on sündinud Kohtla-Järvel, tema isa oli kaevur. Pärast keskkooli lõpetamist suundus ta Peterburi õppima, kus ta kohtus oma tänase abikaasa, Olegiga. Paar on koos olnud juba 30 aastat, sellest viimase kümme abielus.

Tinkov on kirjeldanud Rinaga kohtumist, et möödus Rinast ning miski kutsus teda tema poole. Suur oli tema üllatus, kui tütarlapse nimi polnud mitte Ira, vaid Rina.

Paaril on kolm last - Daria, Pavel ja Roman, kes kõik olid sünnipäeval kohal.

Pidulik vastuvõtt toimus Pirita kloostris:

Ärilehele teadaolevalt oli peol esinejaks tuntud ansambel A-Ha.

Tantsiti muuhulgas restoranis Texas:

Viimasel päeval sõideti Kõue mõisa, kus oli esinejaks Venemaa täht Kristina Orbakaite.

Vladimir Putini pressiesindaja Peskovi kulutused on Venemaa opositsiooniliidri Aleksei Navalnõi pideva jälgimise all. 2015. aastal süüdistas viimane Peskovi ebaseaduslikus rikastumises pärast seda, kui Peskov ja tema abikaasa Navka veetsid väidetavalt mesinädalad maailma kalleimas jahis.

Oma pulmatseremoonial Sotšis nähti Peskovi randmel 625 000 dollarilist kella. Mees ütles, et kell kingiti talle abikaasa poolt.

The Guardiani teatel ostis Peskovi abikaasa Navka 2014. aasta oktoobris maatüki Tretja Okhota külla 300 miljoni rubla (7,1 miljonit dollarit) eest - 8,5 miljoni dollarise allahindlusega. Hind sisaldas kahte maatükki, mis maksavad 3,5 miljonit dollarit. Navka sisustas maja aastatel 2013-15, konsulteerides oma abikaasaga kõikides küsimustes alates jõusaalivarustusest ja lõpetades ökosauna valimisega. Küprose butiigist tellitud kaubad maksid üle 500 000 euro.

Maja endine omanik Timur Khaldarov ütles, et Navka üüris oma endist kodu poolteist aastat enne, kui selle omale ostis, makstes kõik vajalikud maksud. Khaldarov oli Usmanovi kunsti, teaduse ja spordi heategevusfondi direktori asetäitja.

Peskov on olnud Putini usaldusisik juba 20 aastat ja teda peetakse Venemaa üheks mõjuvõimsamaks inimeseks.