ATKO grupi pressiesindaja Ulli Sats ütles Delfile, et Saue liinide teeninduseks osteti mitu päris uut bussi, mille elektroonilisel seadistamisel tekkisid mõned probleemid.

"Mingil põhjusel tekkisid mingisugused tõrked busside käivitamisel hommikul. Täna vaadati bussid üle ja homme hakkavad teenindama," lubas Sats.

Osade busside asemele organiseeriti Satsi sõnul asendusbussid, aga mõni liin jäeti teenindamata, sest ei leitud varubusse.

Vähemalt kahe liini, S3 ja S10 puhul, jäi buss hommikul väljumata. Satsi sõnul teavitati sellest lapsevanemaid ja õpilasi dispetšeri kaudu (6 418 218), seega info bussi väljumata jätmise kohta said need, kes oskasid ATKO dispetšerile helistada.

Kui hommikul oli probleemiks, et busse ei saadud käima, siis mõni liin jäi teenindamata ka koolist koju vedamisel. Näiteks kella 15.30 ajal ei väljunud Laagrist S3 liin.

"Jah, võib olla nii, et mõned ei olnud liinil," ütles Sats ka pärastlõunaste sõiduplaanide kohta. "Aga täna on bussid üle vaadatud ja homme hakkavad teenindama," lubas Sats Delfi lugejatele.

Hea Saue elanik, homme tasub enne kooli sättimist ATKO dispetšerilt (6 418 218) üle küsida, kas bussid saadi ikka käima, et siis aegsasti alternatiivseid sõiduvõimalusi planeerida.