Tallinna lauluväljaku ala arendamise ajutine komisjon on moodustatud lauluväljakuga seotud vajalike arendustegevuste kaardistamiseks ja strateegia väljatöötamiseks.

"Lauluväljak on oluline objekt nii Tallinna linna kui ka Eesti riigi jaoks, mistõttu peavad selle ala arendusplaanid olema hästi läbi mõeldud ja jätkusuutlikud," ütles Mihhail Kõlvart.

"Olen veendunud, et koos komisjoni töösse kaasatud oma ala asjatundjatega suudame leida parimad arenguvõimalused ja tagada, et Tallinna lauluväljak oleks igas mõttes maailmatasemel ning teeks au Tallinna linnale ja Eesti riigile," rõhutas linnapea.

Komisjoni liikmeteks on Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev, Tallinna Kultuuriameti juhataja Aini Härm, Tallinna Linnaplaneerimise Ameti juhataja Ignar Fjuk, Tallinna Ettevõtlusameti juhataja Kairi Vaher, Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhataja Ain Valdmann, Tallinna Transpordiameti juhataja Andres Harjo, Sihtasutuse Tallinna Lauluväljak juhatuse liige Urmo Saareoja, Kultuuriministeeriumi kultuuriväärtuste asekantsler Merilin Piipuu, Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutuse juht Aet Maatee, Eesti Kooriühingu esimees Hirvo Surva ja Eesti Kooriühingu juhatuse liige Raul Talmar.