Eilse uudiskünnise ületanud vulgaarne eneseväljendus Evelyn Sepa aadressil on Züleyxa Izmailova silmis äärmiselt räpane ja inetu kõneviis. "Nägin küll hommikul postitust, kus ta ürita jätta muljet, et vabandab, aga mulle tundub, et see polnud siiras," sõnas Izmailova Delfile.

Sedalaadi toimimine viib Jakko Väli Roheliste aukohtu ette. "Sellise käitumisega inimest ei saa me oma liikmena hoida," märkis Roheliste juht ning ütles, et temani on jõudnud info, mille kohaselt plaanib Väli astuda Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liikmeks. "Praegu on selline aeg, kus asjad muutuvadki kiiresti ning mul on hea meel, et ta liigub erakonda, kuhu ta sobib."

Väli mitmekesisest taustast polnud Izmailoval enda sõnul enne artiklitepuhangut õrna aimugi. "Ausalt öeldes polnud kursis tema kireva minevikuga," märkis ta.

EKRE Aukohtu esimees Taivo Põrk keeldus viisakalt Jakko Väli tulevikku EKREs kommenteerimast: "Pöörduge ja küsige seda Jakko Väli enda käest. Mina ei soovi teiega rääkida, mulle ei meeldi, kuidas te asja ajate. Lõpetame selle asja nüüd kohe ära. Head päeva teile!"