Fännidel on võimalik eestikeelsete kommentaaridega otseülekandeid vaadata TVPlay Sports kanalitel ja voogedastusplatvormil TVPlay Premium, sealhulgas „NBA laupäevad“ ja „NBA pühapäevad“ algatuste raames ka nädalavahetuse kohtumisi Euroopa fännidele parimal eetriajal.
Korvpallihuvilistel on võimalik vaadata kuni seitset tavahooaja mängu nädalas, lisaks NBA play-off mänge, jõulupühade mänge, NBA All-Star, NBA konverentsi ja finaalmänge. Vähemalt üht mängu nädalas kantakse üle ka TV6 kanalil (enamasti pühapäeva õhtuti).

Lisaks on kuni seitset otseülekannet võimalik nautida eraldiseisval 24/7 NBA TV kanalil, mida näevad TVPlay Home ja TVPlay Premiumi kliendid.

Paljude NBA ekspertide sõnul saab see hooaeg olema väga intrigeeriv ja võitjat on väga raske ennustada, kuna sarnase võimekusega klubisid on liigas mitmeid.

Tiitlit tuleb kaitsma Toronto Raptors, kuid nende tähtmängija Kawhi Leonard liikus Los Angeles Clippersisse ja mängib nüüd koos teise superstaari, Paul George’iga. Kanada tiimil sarnaseid staare vastu panna pole, seega on väike tõenäosus, et nad taas meistriks tulevad.

Rasked ajad on ka eelmise hooaja finalistil, Golden State Warriors klubil. Üks liidritest, Klay Thompson on vigastuse tõttu pikemat aega rivist väljas. Teine tähtmängija Kevin Durant liitus Brooklyn Netsiga.

Üks favoriitidest võib olla Houston Rockets. Oklahoma City Thunderist tulnud Russell Westbrook mängib seal nüüd koos viskemasina James Hardeniga.

Palju kõrgemat kohta kui eelmisel aastal ootaks Los Angeles Lakersilt, kes viimane kord play-off'i ei pääsenud. LeBron Jamesi toetavad sel teel pikaaegne New Orlean Pelicansi liider Anthony Davis ja kogenud keskmängija Dwight Howard.

Brooklyn Nets on enda ridadesse saanud tippmängijad nagu Kyrie Irving, kuid Kevin Durant jääb tõenäoliselt kogu hooajast vigastuse tõttu kõrvale. Brooklyni tiimi au kaitsevad ka kaks lätlast: ääremängija Rodions Kurucs, kelle jaoks on see teine hooaeg tiimis ja NBA debütandist keskmängija Anzejs Pasečniks, kes saabus Hispaaniast, Gran Canaria klubist.

Milwaukee Bucks, kes võttis eelmise hooaja idakonverentsi mängudes esikoha, peaks ka sel hooajal olema favoriitide seas. Neid esindab 2018-2019 hooaja väärtuslikeim mängija, kreeklane Giannis Antetokounmpo.

Dallas Mavericksi klubi esindavad kaks Euroopa korvpalli superstaari - Kristaps Porzingis Lätist ja Luka Doncic Sloveeniast, kellega koos võideldakse koha eest play-off’is. Porzingisel jäi eelmine hooaeg vigastuse tõttu vahele.

Paljude ekspertide arvamusel on Washington Wizardsil raske play-off'i pääseda. Läti ääremängija Davis Bertanis tuli sellesse meeskonda San Antonio Spursist.

Indiana Pacersil ja leedukal Domantas Sabonisel on suured ambitsioonid. See hiiglane, kes oli eelmisel hooajal kogu liiga kuue parima mängija hulgas, alustab mänge esiviisikus.

NBAs mängib 30 meeskonda, 15 ida- ja 15 läänekonverentsist. Tavahooaeg lõpeb 15. aprillil 2020, play-off’id algavad 18. aprillil. Võitjad selguvad juunis 2020.

NBA uue hooaja lahinguid kantakse üle TVPlay Premium voogedastusteenuses, TVPlay Sports, TVPlay Sports+ ja TV6 telekanalitel. Esimesel nädalal 22.- 27. oktoobrini näitatakse 8 matši.

Ülekannete kava:

23. oktoobri varahommikul:
3:00 Raptors - Pelicans (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)
5:30 Clippers - Lakers (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports+)

Ööl vastu 24. oktoobrit:
2:30 76ers - Celtics (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)

25. oktoobri varahommikul:
5:30 Warriors - Clippers (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)

26. oktoobri varahommikul:
5:30 Lakers - Jazz (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)

Ööl vastu 27. oktoobrit:
00:00 Bucks - Heat (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)

27. oktoobril:
21:30 Thunder - Warriors (TV6, tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)
00:00 Grizzlies – Nets (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports)