Eelnevalt teisaldatud autoga parkla tõkkepuu puruks sõitnud meheks osutus TV3 "Seitsmeste uudiste" andmetel muusik ja kontserdikorraldaja Raivo Rätte ehk Kõmmari.

Eile kell 17.03 teisaldati Tallinna transpordiameti ametnike otsusel aadressilt Nunne tn 17 Renault mahtuniversaal, millel olid kleepsud „Metsatöll“. Sõiduk oli pargitud parkimiskohale, mis oli märgistatud ainult busside parkimiskohana ja lisatahvlina oli antud kohas sõidukite parkimise keeld, teatas AS Ühisteenused Delfile.

Kahekümne minuti pärast tormas AS Ühisteenuste teisaldusparklasse meeskodanik, kes hüppas üle võrkaia, istus sõidukisse ning kihutas autoga tõkkepuu juurde. Tõkkepuu juurde jõudes, peatas juht sõiduki ning väljus autost ja väänas tõkkepuud niipalju, et parklast välja pääseda.

Pärast märatsemist istus mees uuesti sõidukisse ja sõitis minema — mõnikümmend meetrit eemal sõitis talle vastu AS Ühisteenused teisaldusauto, mispeale vihane sõidukijuht keeras oma sõiduki risti teisaldusautole ette ja blokeeris viimase tee.

Siis väljus pikajuukseline mees autost — sõimas autojuhti ning viibutas keskmist näppu ning peale viha väljavalamist sõitis uuesti minema. AS Ühisteenused tegi politseile avalduse vandaalitsemise kohta.