Stahl räägib Õhtulehele loo, kuidas praegu 37-aastane naine hakkas endast viis aastat vanema mehega koos elama kõigest 15aastaselt, kuid nüüdseks on nende lapsed juba suured ja elavad omaette. Esimest korda varjupaika helistades oli naine väga napisõnaline, mainis vaid möödaminnes, et nende peres pole seksiga kõik korras, kuid iga järgmise kõnega muutus ta avameelsemaks.

“Ta rääkis, et algul hakkas koju tekkima üha enam pornoajakirju ja -filme, mida mees üksi uuris. Sellele naine erilist tähelepanu ei pööranud, kuni ühel hetkel hakkas mees nõudma, et naine teeks nähtut järele,” rääkis Stahl. “Vastasel juhul ähvardas mees kaasa rahatuna tänavale tõsta ja tunnistada ta tuttava psühhiaatri abiga teovõimetuks vaimuhaigeks.”

Mehe tahtmised muutusid aina perverssemaks — ta ostis klaaslaua, heitis selle alla ja nõudis, et naine teeks laual alasti kõike, mis mehele pähe tuli. Veel meeldis pereisale võtta end alasti, tõmmata rulluisud jalga ja lasta naisel ennast peenistpidi mööda korterit sõidutada. Mees ähvardas, et kui naine peaks tema soovide täitmisest keelduma, sunnib ta kaasat kas või väevõimuga ja kutsub ka oma sõbrad kõike vaatama.