Enne kingituste jagamist meenutas jõuluvana ka varasemaid kingitusi, mida ta on riigikogu erinevatele fraktsioonidele toonud. „Pean ütlema seda, et ma olen väga rõõmus, et kolm erakonda rapsib ikka veel samades käeraudades. Keskerakond saeb ikka oma oksa, Rahvaliit on täiesti urbaniseerunud, sotsidest, nagu arvata oli, ei ole ikka veel midagi kuulda ega näha ja rohelised puhuvad ka sedasama juttu,“ rõõmustas vana.

Kõigepealt sai kingituse IRL, kelle eest käis kingitust vastu võtmas temaatilise lauluga, mis algas sõnadega „Ise olin ma munitsipaalpolitseinik Chicagos“ Margus Tsahkna. Jõuluvana kommenteeris ristilippu üle andes, et IRL-lil oli tänavune aasta ristiaasta.

Maailma kõige noorem riigikogu fraktsiooni esimees rahvaliitlane Karel Rüütli sai jõuluvanalt kingiks Kukeaabitsa. „Õpi tähed selgeks ja kirjuta ise oma lood valmis,“ soovis jõuluvana.

Reformierakond sai kingituseks kuldse Zippo tulemasina. „Aga kuna te ise olete suured kärpijad ja on säästuaeg, siis ma siia bensiini ei pannud. See on palju ohutum teie jaoks, muide, päris ausalt,“ arvas jõuluvana ning mainis, et tulemasina teisel küljel on salakiri. Tulemasina küljel olevaks salakirjaks osutusid sõnad “Moscow Art”.

Keskfraktsioon sai jõuluvanalt kingituseks kiige, kuna Euroopa Liidu hääletuse ajal nad kiikusid niimoodi siia-sinna ja ei teadnud, kas nad tahavad minna Euroopa Liitu või ei taha.

Jõuluvana lemmikud on sotsiaaldemokraadid, sest nad ei ole talle kunagi vahele jäänud, kuna neid pole lihtsalt lihtsalt iialgi nähtud. Seega said sotsid kingituseks grafitivärvid, et end vähemalt linnatänavatel nähtavaks teha saaksid.

Rohelised said jõuluvanalt kingiks golfikepi ja palli, et nad mõistaksid, et mitte ainult tuulega, vaid ka tuumaga on võimalik asju ajada.

Lõpuks sõnas jõuluvana, et kõikide nende asjade pärast, mis sellel aastal riigikogus tehtud sai, hakkas päris suur osa inimestest ühiskonnas mõistma, et “te olete valmis tegema samme ja võtma vastu seesuguseid otsuseid ja seadusi, mis ühiskonnas tasakaalu või mingisugusel kujul rahu tooks. Aitäh teile selle eest!”