Piirkondlikus nimekirjas kandideerib Rahumägi 1. valimisringkonnas (Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa)teise numbrina. Piirkonna esinumber on Taavi Rõivas, kes üleriigilises nimekirjas on 14.nes.

“Ekst ta näitab seda, mida teised erakonnaliikmed sinust arvavad, me kõik tahame olla armastatud, hinnatud ja lugupeetud,” rääkis TV3 uudistele positsiooni tähtsusest üleriigilises nimekirjas 13.ndal kohal olev Valdo Randpere, kes on 11. piirkonna (Võru-, Valga- ja Põlvamaa) esinumber.

Reformierakonna valimisnimekirjast jäi välja riigikogu liige Robert Antropov, kes võib valimistel kandideerida üksikkandidaadina.

Uudisteagentuuri BNS tellitud erakondade toetuse detsembriuuring näitas, et Reformierakond kaotas detsembris võrreldes novembriga oma toetajaskonnast seitse protsendipunkti, kuid on jätkuvalt soosituim erakond valijate hulgas.

Meedias spekuleeriti, et lisaks ERSO ja kultuuriminister Jänese konfliktile võis toetuse langemise põhjuseks olla ka erakonna liikme Jaanus Rahumägi võimetus selgitada, kellele kuulub kinnisvara, kus ta oma puhkuse veedab.