TUNNE TOITU | Hea leiva keemia ehk mis toimub leivataina sees ja kuidas see mõjub seedimisele? 21.10.2024, 07:04 Kaarel Adamberg, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja biotehnoloogia instituut, Signe Adamberg, Tallinna Tehnikaülikool, Keemia ja biotehnoloogia instituut
Riho Terras: „Vanaema kartulikeldri peal on kõik meie sõjad võidetud!“ (75) 23.02.2024, 11:15 Margit Arndt-Kalju
Toitumisterapeut teeb asja selgeks: kas ja kellele võib pagaripärm ohtlik olla? (1) 06.06.2023, 08:11 Külli Holsting
Proff annab nõu: kuidas sügavkülmutada tainast, juuretist ja köögivilju nii, et need üles sulades vedelaks ja vastikuks ei jääks 24.04.2023, 15:15 Õnnela Luhila
Saa oma köögis meistriks. Hapusaia retsept koos õpetusega, kuidas teha algjuuretist, kus seda hoida ja mismoodi toita (4) 19.03.2023, 10:00 Fotod: Gregor Jürna, Rita Osa
RETSEPT | Sooja leiba, mõtelge! Lollikindel retsept ja põhjalik juhis, mille järgi saab pehme ja koheva leivapätsi valmis ka algaja leivaküpsetaja (1) 25.03.2022, 19:15 Toimetas: Mari Skuin
RETSEPTID | Jõululauale leiba ka? Teeme ise! Ikka seda kõige õigemat juuretisega rukkileiba 17.12.2020, 19:25 Tuuli Mathisen, Toimetas: Mari Skuin
Kui ise mässata ei viitsi, osta juuretis poest! Eestlased said valmis elusate piimhappebakteritega juuretiste sarja 16.12.2020, 07:00
Kirglikud küpsetajad! Eesti parimates restoranides pakutakse just nendes pagarikodades valminud leiba ja saia 08.04.2019, 19:42 Margit Arndt-Kalju
VIDEO: Leivatehase ahjud küpsetavad värsket leiba ööpäevaringselt 14.10.2016, 10:35 Priit Simson, Martin Hanson