„MasterChefis“ osalenud Tiina Stint jagab nippe: nii küpsetad eriti mahlase jõuluhõngulise ahjubroileri (1) 20.12.2024, 16:58 Toimetas: Mari Skuin
Lihtne ja soodne argiroog, kus headest maitsetest puudust ei tule: mesised kanakintsud ohtra küüslauguga 02.12.2024, 10:11 Tuuli Mathisen
Täna on rahvusvaheline laste lemmiktoidu ehk kananagitsa päev! Vaata retsepte! (7) 13.11.2024, 11:14 Mari Skuin
„MasterChefi“ rupskite väljakutse pakkus parajat peamurdmist: kuidas valmistada kanapugu, -maksa või -südant? (25) 04.11.2024, 11:15 Tuuli Mathisen
Huvitav teada: miks üks eestlaste lemmikroogasid koorene kanapasta Itaalia köögi kokkadele üldse ei meeldi? (23) 15.10.2024, 07:07 Mari Skuin
Hea nipp! | Taine kanaliha pehmeneb juba enne ahjus küpsemist peti sees muredaks 07.10.2024, 08:54 Rita Osa
Hea nipp! Marineeri kanakintsud hapukurgivedelikus – saad mõnusa mekiga grillroa! 16.07.2024, 07:07 Mari-Liis Ilover
Jaaniõhtu sööming samm-sammult: lihameister jagab nõu grillipeo korraldajatele, et ka võõrustajail endil jääks aega pidu nautida 21.06.2024, 16:18 Toimetas: Mari Skuin
Valmistume jaanipäevaks: mõned lihtsad ja toimivad liha- ja šašlõkimarinaadid ning nipid maitsete tuunimiseks 19.06.2024, 19:19 Retsept: Tuuli Mathisen
Oma Maitse grillinipid: millised road saavad kõige paremad keraamilisel grillil ja milliseid sobib valmistada gaasigrillil? (2) 19.06.2024, 10:36 Mari Skuin, Daniel Leevik, Jasper Käänik, Madis Kallas
Grillmeister Rain Käärst : iga kanalihatükk nõuab grillimisel erinevat lähenemisviisi 17.06.2024, 19:07 Rain Käärst
Kiirelt valmis! Ingverimarinaadis grillitud broilerifilee koos krapsaka kapsa-redisesalatiga jõuab lauale vähem kui poole tunniga (2) 30.05.2024, 07:02 Rita Osa
„Leedu ja Läti kanaliha ei pea vältima.“ Professor Roasto selgitab, kui ohtlik kampülobakter tegelikult on (14) 23.05.2024, 18:07 Hebo Rahman
RETSEPTID | Poole tunniga valmis! Taine broilerifilee saab alati kiirelt taldrikule 22.05.2024, 19:14 Rita Osa
Müüt või tõde: kas broiler tuleks enne toiduks valmistamist kraanikausis üle pesta? (30) 06.05.2024, 09:39 Margit Arndt-Kalju
Eksperdid selgitavad: kas viimase säilivuskuupäevaga liha tohib mitmel järgneval päeval söömiseks ette küpsetada? (15) 02.05.2024, 00:00 Mari Skuin
Kintsud, koivad või tiivad? Põhjalik ülevaade, millist kanatükki kokkamiseks valida 30.04.2024, 07:07 Margit Arndt-Kalju
Kõik, mida peaks teadma kanalihaga kokkamisest: mis mõjutab kana maitset, kas liha tuleks üle pesta ja kui suur on salmonellaoht? 22.04.2024, 11:17 Margit Arndt-Kalju
IVARI KÖÖGINIPID | Säästa raha! Kuidas terve broiler lihtsa vaevaga mitmeks erinevaks toidukorraks tükeldada (1) 19.04.2024, 10:15 Mari Skuin, Daniel Leevik, Oskar Kelk
RETSEPT | Hapukoore-brändikastmes pannikana rosmariiniga valmib pliidil vähem kui tunniga! 14.04.2024, 19:13 Rita Osa