Möödunud esmaspäeva õhtul kella 9 paiku sõitis Põlvamaa Holvandi kandi karjakasvataja Aunis Rohelpuu abikaasa Anneliga vanaema juurde sauna. Ühel hetkel juhtis Anneli mehe tähelepanu ülimadalalt lendavale lennukile. Aunis pidas auto kinni ja abikaasad jäid aknast taevas lendavat imeasja uudistama, kirjutab Lõuna Leht.

Lendobjekt osutus tõepoolest imeasjaks. Nimelt kujutas osa sellest umbes kilomeetri kaugusel õhus olnud nähtusest kolmnurka, millel plinkisid värvimuusikana erkpunased tuled. „Selle asja kuju kohta ma ei oska öelda, mina nägin pimedas ainult seda tulede osa — võrdkülgne kolmnurk, mille kõik küljed olid ehk umbes meeter pikad,” nentis Rohelpuu.

Kahe jalaga kindlalt maa peal seisev Rohelpuu pole varem väiteid nähtud ufodest tõsiselt võtnud, nüüd aga peab ta möönma, et ta nähtut siiamaani kuidagi teaduslikult seletada ei mõista.

„Ma tõesti ei oska muud seletust anda [kui et see oli ufo],” märkis talumees. „See liikus täiesti hääletult — aga helikopter on kolme kilomeetri kaugusele kuulda. Lennuki tuled vilguvad, aga need tuled jooksid mööda kolmnurga külgi nagu valgusreklaam…”.