Linnahalli ruumides proove tegeva muusikali „Nii on meil moes“ produtsendi Anne Veesaare sõnul on linnahalli laest vett tilkunud juba aastaid ning muud ei jää üle, kui sellega leppida, kirjutab Eesti Päevaleht Online.

Tilkuv vesi muusikalirahvast ei sega ning sellega ollakse harjunud. „Igal hommikul tuleme ja valame jälle ämbrid veest tühjaks, kuivatame põranda ära ja paneme puhuri sisse,“ rääkis Veesaar.

Ta selgitas, et kogu linnahalli hoone vajab tegelikult suuremat remonti. „Kuid kõik ei sõltu meist. Kohaneme tingimustega ja laseme samamoodi edasi, nagu seni,“ märkis ta.

Linnahall sai tänavu sügisel linnalt küll 1,4 miljonit krooni toetust, ent sellest piisas vaid küttesüsteemi väljavahetamiseks ja raha hakkab tänaseks juba otsa saama. „Hädavajalik on tehtud, aga seda on ääretult vähe,“ sõnas linnahalli direktor Tõnu Prööm.

Tema sõnul vajas amortiseerunud torustik uuendamist, sest teisiti ei oleks lihtsalt kütteperioodiga saanud alustada ning jäähall ei oleks saanud enam käigus hoida.

Ka Pröömi kinnitusel vajab maja kapitaalset remonti, ent selle jaoks paarist miljonist ei piisa. „Selleks, et silmaga nähtavalt asja ilusaks saaks, läheks tõenäoliselt vaja mitte 1,4 miljonit vaid 140 miljonit,“ märkis linnahalli direktor.