Oh jah, ta on vahepeal ära käinud isegi telepurgis. Ent raadiole südame andnud meest on võimatu pikalt sellistes anumates hoida. Nüüd on ta meiega (ja teiega) ja me ei lase teada enam mitte kuhugi. Ainult eetrisse.


Pisut taustast. Sündinud Pärnus, aasta siis oli 1966. Ülikooli ajal muutunud tallinlaseks. Raadiotöö vastu tundis huvi juba keskkoolis. Juhtinud 2 aastat Pärnu 6. Keskkooli Kooliraadiot. Esimene populaarsusepuhang saavutatud diskorina. Nimelt olid doktor Vare videodiskod tollal kõva sõna kõikides rahva-, kultuuri- ja muidu majades.

Ja endiselt nõuavad ööklubid: andke meile Varet, rohkem Varet! Eriti residentne on ta pealinna kõrgeimas klubis nimega Panoraam.


Milline peaks olema, et säärast populaarsust nii pikalt säilitada? Siin on retsept Kaido Vare moodi: tuleb süüa grillliha, vaadata filme, kuulata haussi, sõita autoga siia-sinna, osta kuhjade viisi plaate, olla heasüdamlik ning rahulik.


Kogu raadio Sky Plus kollektiiv on nõus Kaido Varega luurele minema. Tehke seda ka teie õhtuti ja nädalavahetustel meie sagedustel. Kirjutage talle ka, siin on aadress: vare@skyplus.fm!