Tuuli hoidis oma kuue kuu vanust last süles, 2-aastane laps oli aga käekõrval. Üheskoos käidi jäätist ostmas ning kõik sujus hästi kuni poest väljumiseni. "Kaheaastane jäi automaatselt sulguvate uste vahele kinni ning kukkus pikali uste vahele maha, jäätis kukkus möödamineva vanema meesterahva ette," kirjeldas ema. Seejärel tulid uksed küll korraks lahti, kuid sulgusid jällegi kiirelt. "Hetkel, kui läksin teda abistama, tulid uksed jälle lahti ning kui kükitasin, et last oma sülle võtta, sulgusid uksed uuesti ja jäin ise ka uste vahele - see tegi kõvasti haiget."

Viimaks said ema ja laps uste vahelt välja. Lapsel oli varvas verine ning nutt vali. Lähedal seisnud meesterahvas ulatas lapsele maha kukkunud jäätise. "Siinkohal suured tänu talle. Nutva lapse sain küll maha rahustatud ja õnneks peale verise varba midagi suurt rohkem polnud. Kuid kas tõesti saab neid uksi hakata kutsuma killer-usteks allameetri lastele?" küsis Tuuli.

Rimi AS-i pressiesindaja Katrin Bats vastas Delfi küsimusele, kas tegemist oli tehnilise rikkega, et isesulguvatele ustele teostatakse regulaarselt kontrolli ja tehnilist hooldust. "Mingit üldist probleemi ustega me Tatari Rimi kaupluses täna ei tuvastanud. Teenindajate poole keegi sellekohase murega ei ole pöördunud ning esmane kaupluse salvestiste vaatlus ka tulemust ei andnud," sõnas ta.

Anduriga liikuvate uste hooldustöid teostab Rimi koostööpartner kõikides kauplustes iga kolme kuu tagant. Ka Tatari Rimi ustele on selline hooldus tehtud. Bats kinnitas, et juhtumeid, kus mõni klient jääb kaupluse uste vahele, neil väga sageli ette ei tule.

"Klient ise meie poole pöördunud pole. Loomulikult oleks hea temalt tagasisidet juhtunu kohta saada. Hetkel saame vaid meedia vahendusel vabandada ning anda lubaduse, et juba homme tehakse kaupluse ustele täiendav ülevaatus ja hooldus."