Lätlane viskas 24 minutiga 23 punkti, seejuures tabas viiest kolmepunktiviskest neli. CSKA peab sel nädalal 9. ja 10. vooru mängud Hispaanias – kõigepealt Vitoria Baskoniaga ja siis Madridis Realiga.

CSKA on hetkel üks nendest viiest (!) meeskonnast, kellel on kaheksast mängust kuus võitu. Baskonial on praegu ainult kolm võitu ja viimased kolm kohtumist võitnud Realil viis võitu.

Rimas Kurtinaitise juhendatav Himki sõidab samuti Hispaaniasse, ees ootavad mängud Reali ja Valencia vastu. Hooaega tragilt alustanud Himkil on hetkel kuus ja Valencial alles kaks võitu. Lätlane Janis Timma väikese vigastuse tõttu Hispaanias ei mängi.

Teine Himki lätlane, Dairis Bertans, on kaitses sitke, kuid punkte tuleb pisut vähe. Bertans on saanud keskmiselt mänguaega 21 minutit, aga on teinud keskmiselt 6,3 punkti.

Barcelona, kellel on samuti kuus võitu ja kelle ridadesse kuulub lätlane Rolands Šmits, võõrustab sel nädalal Istanbuli Fenerbahcet ja Tel Avivi Maccabit. Türgi suurklubi on seda hooaega alustanud hämmastavalt kesiselt ja on kogunud siiani vaid kaks võitu. Maccabi alustas hooaega kahe kaotusega, kuid seejärel on võitnud kõik senised kuus.

Šmits oli eelmises voorus suisa Barca algviisikus, aga kukkus ruttu pingile. Sellegipoolest on 208 cm pikkune lätlane esinenud päris efektiivselt – keskmiselt 4,6 punkti ja 6,5 minutit mänguaega.

Kindlasti on selle hooaja meeldivaks üllatuseks Villeurbanne’i südikas mäng, kellel on tabelis viis võitu. Ka seal mängib üks Läti kossumees – Rihards Lomažs, kes on saanud mänguaega keskmiselt 10,5 minutit ja visanud 5,7 punkti.

Prantsuse klubi vastased sel nädalal on koduplatsil Türgi tiimid Anadolu Efes, kellel on nagu paljudel teistel viis võitu ja Fenerbahce.

Viimases kahes vooru võiduta jäänud leedukate suur uhkus Kaunase Žalgiris võõrustab teisipäeval Ateena Panathinaikost ja neljapäeval Belgradi Crvena Zvezdat.

Korvpalli Euroliiga mänge näeb internetist voogedastusteenusega TVPlay Premium või TVPlay Sports telekanalitest. Üle kantakse kaksteist mängu 9. ja 10. voorust.

Ajakava:

19. november

19.15 Zalgiris - Panathinaikos (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports);

21.30 Armani - Maccabi (tvplaypremium.ee);

21.45 Real - Khimki (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports);

20. november

21.45 Baskonia - CSKA (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+);

22.00 Barcelona - Fenerbahce (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports);

21. november

19.45 Zalgiris - Crvena Zvezda (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports);

21.30 Armani - Anadolu Efes (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+);

22.00 Valencia – Khimki (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports);

22. november

21.15 Bayern - Panathinakos (tvplaypremium.ee);

21.30 ASVEL – Fenerbahce (tvplaypremium.ee);

21.45 Real - CSKA (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports);

21.45 Barcelona - Maccabi (tvplaypremium.ee, TVPlay Sports+)