Külaliste võidukorvi tõi endine Toronto Raptorsi mängumees Lorenzo Brown 15 sekundit enne lõpusireeni, viies serblased täpse kahepunktiviskega ette 60:58. Kuus sekundit enne lõppu teenis Marius Grigonis kaks vabaviset, kuid realiseeris neist vaid ühe. Belgradi klubi viimasel rünnakul tehti viga Billy Baronile, kes sai samuti sisse ühe vabaviske, kasvatades edu 61:59-le. Seejärel üritas Lukas Lekavičius lõpusekundil rasket kaugviset, kuid see ei tabanud ja leedukad pidid vastu võtma valusa kaotuse.

Baron oli mängu resultatiivseim 14 punktiga, Grigonis ja Edgaras Ulanovas tõid Žalgirise parimatena võrdselt 11 silma. Mõlemad klubid näitasid ääretult kehva kaugvisete tabavust - Žalgiris 14% (3/21) ja Crvena Zvezda 12% (3/24).

Nii Žalgirisel kui Crvena Zvezdal on nüüd tabelis kolm võitu ja seitse kaotust, millega jagatakse 14.-16. kohta.

Olympiakos alistas täna võõrsil Berliini Alba 99:80 ja sai neljanda võidu. Augustine Rubit viskas 16 punkti ja hankis kaheksa lauapalli, Giorgos Printezis lisas 15 ning Kostas Papanikolaou ja Brandon Paul võrdselt 12 silma. Küll kaotas Olympiakos aga vigastuse tõttu oma tsentri Willie Reedi.

Liidrite lahingus alistas Istanbuli Anadolu Efes võõrsil Milano Olimpia 81:76 ja tõusis kaheksa võiduga ainuliidriks. Shane Larkin, kes tabas viimase poole minutiga kõik neli vabaviset, oli võitjate resultatiivseim 17 punktiga. Kaksikduubli teinud Tibor Pleiss kogus 14 punkti ja 12 lauapalli. Tänavu koduväljakul esimese kaotuse saanud Itaalia klubi kõige tulemuslikum oli 11 silma ja 9 resultatiivset söötu toonud Sergio Rodriguez, kes eksis aga tähtsal kolmepunktiviskel, mis oleks lõpuminuti keskel võinud tabloole tuua viigi 77:77.

Homme võib Türgi klubi kõrvale tõusta FC Barcelona, kes võõrustab Tel Avivi Maccabit.

Päeva viimases mängus sai Valencia Basket jagu külla sõitnud Moskva oblasti Himkist 89:84.