Victoria Libertas Pesaro meeskonna ridadesse kuuluva Drelli keskmisteks näitajateks on senise hooajaga kujunenud 20,7 minutit, 6 punkti, 1,3 tulemuslikku söötu ja 2,6 lauapalli. Klubi jaoks on käimasolev hooaeg möödunud keeruliselt ning kõrgliigas paiknetakse viimasel kohal, olles kaotanud kõik senised 11 kohtumist.

Mida arvad Eesti korvpallist? On see kõige hinnatum spordiala Eestis?

Minu arvates on Eesti korvpall edasi arenemas ja iga aastaga paremaks muutumas. Mitmed potentsiaalikad noormängijad tegutsevad Euroopas ja USA-s. Korvpall on kindlasti hinnatuim spordiala Eestis.

Oled jätkuvalt väga noor, aga juba mitu aastat mööda Euroopas mänginud. Kuidas mängimine ja kohanemine erinevates keskkondades noores eas läks? Kas soovitaksid välismaale siirdumist ka teistele noormängijatele?

Kui 16-aastaselt esmakordselt kodust lahkusin, oli see väga raske. Kui tööd teha, siis aja jooksul ikka kohaneb. Kindlasti soovitan teistel välismaal mängida, eriti siis, kui ollakse sarnaselt mulle pärit väiksemast riigist, kus tase ei ole nii hea ja võimalused kõige suuremad.

Mida enda tugevusteks väljakul pead?

Minu tugevuseks on minu oskused ja visketäpsus kombineeritud pikkusega. Suudan nii endale kui teistele võimalusi luua ja suudan tänu oma suurusele keerulisi viskeid tabada.

Kus on sul kõige rohkem arenguruumi?

Usun, et pean kõiges arenema. Rünnakul oleks vaja madalamaks ja kiiremaks muutuda, aga viimasel ajal on fookus olnud rohkem kaitsel ja mentaalsel poolel ning sellel, et olla kogu aeg keskendunud.

Mis võiks olla järgmine samm sinu jaoks? Kuidas oled kohanenud Itaalia meistriliigas mängimisega?

Järgmine eesmärk on kindlasti Serie A-s stabiilset taset näidata. Siiamaani on minu esitused olnud üles-alla. Usun, et olen kohanenud hästi, sest mul on olnud nii häid kui halbu mänge, aga tunnen, et suudan sellisel tasemel mängida küll.

Mida arvad oma senisest hooajast Pesaro ridades?

Nagu juba mainisin, siis isiklikult on olnud paremaid ja halvemaid hetki, aga nii see areng käibki. Olen rahul oma senise kogemusega ja pingutan edasi ning kavatasen igas kohtumises 100% anda. Meeskonnana tunnen, et areneme iga päevaga edasi.

Mis on su eesmärgid tulevikuks? Missuguseks mängijaks tahaksid saada ja kus sa näed ennast 5 aasta pärast?

Minu lõplik siht on saada NBA-sse. Tahaksin saada korvpalluriks, kellega kõigile meeldib koos mängida. Soovin oma meeskonnakaaslasi mängu ajal paremaks muuta. Usun, et olen viie aasta pärast NBA-s.

Kuidas suhtud oma võimalustesse NBA-sse pääseda?

Kui ma jätkan arenemist ja töötamist, siis on kõik võimalik ning usun, et ühel päeval ma seal ka mängin.

Kes on sinu eeskujuks korvpallis?

Mulle meeldib Paul George'i (Los Angeles Clippers - K.R.) jälgida ja tema mängu tundma tundma õppida.

Täismahus intervjuud saab lugeda siit.